CREATIEVE SOUL DATES #2

Bewust creëren vanuit een dieper contact met jezelf

souldates facebookevent (1)

Elke “Creatieve Soul Date” workshop is bedoeld om jezelf beter te leren kennen via creatieve technieken.

Via kunstzinnige expressie met verf en andere materialen ga je op ontdekking naar wat er in je diepste zelf leeft.

Jonas begeleid je om de beelden die je tegenkomt op jouw unieke zielsreis, te vertalen in tastbare vormen, kleuren en texturen. 

Je gaat dus eigenlijk op een creatieve date met jezelf! Spannend 😀🪄

In deze Creatieve Soul Dates draait het niet om het aanleren van standaard schildertechnieken of iets na te schilderen.

Integendeel, op een intuïtieve manier neem je alle vrijheid om op ontdekkingsreis te gaan naar de oorsprong van jouw unieke creatieve bron.

Deze workshops zijn voor spirituele avonturiers die zich beeldend willen uitdrukken en op onderzoek willen gaan in zichzelf.
Je hoeft dus geen ervaring te hebben met schilderen of tekenen.

Elke maand, is er een workshop met een specifiek thema.

 

Praktisch: Telkens van 19.00 tot 21.30 uur

 

Adres: Bibliotheek van Sint-Amandsberg

Halvemaanstraat 92, 9040 Sint-Amandsberg

 

Kostprijs:

€55 voor de reeks of €25 per workshop

*student/werkaanhetvinden/... - €5/sessie korting of €45 voor de volledige reeks

**Wij vinden dat iedereen een kans moet krijgen. Dus, heb je het even moeilijk en zou je toch graag mee willen doen. Stuur een mail naar start2wonder@gmail.com en dan kijken we wat eventueel mogelijk is.

 

Betalen:
betalen via overschrijving of bankapp.

Bankrekening van stArt2Wonder:

stArt2Wonder

BE78 7360 4238 1586

met vrije mededeling: souldates

 

Zelf mee te brengen: Kussen en/of yogamatje

 

Lesgever: Jonas Ghyselen

30/04/2024 Symboliseren:

Verken de diepten van je innerlijke wereld en ontdek de kracht van je eigen symboliek. Symbolen dienen als krachtige gidsen op ons levenspad, vaak veelzeggend dan woorden alleen. In deze workshop leer je hoe je de rijke inhoud van je innerlijke wereld kunt vertalen naar symbolen, en hoe je deze vervolgens kunt integreren op plekken waar ze je kunnen inspireren en herinneren. "Laat je leiden door de taal van symbolen en laat ze je begeleiden op je reis naar zelfontdekking en groei."

 

28/05/2024 Ancestralica :

Deze keer reizen we naar de bovenwereld en komen in contact met entiteiten en gidsen die deze wereld bewonen. We reizen naar onze oorspronkelijke ik die kennis geeft van onze verschillende voorafgegaande levens. Deze bezitten persoonlijke oeroude kennis. Vanuit het perspectief van deze voorouders krijgen we inzicht in wie we zijn, wat onze sterktes en valkuilen zijn en wat er gebeurt als we geen verantwoordelijkheid nemen voor de kracht die we hebben gekregen bij het leven dat we nu leven.

 

25/06/2024 Overtuigen:

Overtuigingen nemen we op doorheen ons leven. Sommige overtuigingen zijn aan vernieuwing toe omdat ze jou niet meer helpen te groeien. In deze creatieve souldate leer ik jou een visuele tool aan om oude, niet helpende overtuigingen te veranderen door nieuwe helpende overtuigingen. Neem grip op jou leven en schep beeldend jouw wereld.

 

Belangrijk:

Houd er rekening mee dat onze workshops visualisaties omvatten en daarom niet geschikt zijn voor mensen die vatbaar zijn voor psychoses. De lesgevers van stArt2Wonder zijn geen therapeuten. Hoewel er soms gelijkenissen kunnen zijn met terapeutische technieken, kunnen de workshops niet als vervaning voor therapie gebruikt worden. Jij bepaald uiteindelijk wat je uit onze workshops haalt. We hechten veel waarde aan respect en het respecteren van elkaars grenzen in onze zachte en ondersteunende omgeving.

Vragen over deze workshops via start2wonder@gmail.com