CREATIEVE SOUL DATES

Bewust creëren vanuit een dieper contact met jezelf

souldates facebookevent

Elke “Creatieve Soul Date” workshop is bedoeld om jezelf beter te leren kennen via creatieve technieken.

Via kunstzinnige expressie met verf en andere materialen ga je op ontdekking naar wat er in je diepste zelf leeft.

Jonas begeleid je om de beelden die je tegenkomt op jouw unieke zielsreis, te vertalen in tastbare vormen, kleuren en texturen. 

Je gaat dus eigenlijk op een creatieve date met jezelf! Spannend 😀🪄

In deze Creatieve Soul Dates draait het niet om het aanleren van standaard schildertechnieken of iets na te schilderen.

Integendeel, op een intuïtieve manier neem je alle vrijheid om op ontdekkingsreis te gaan naar de oorsprong van jouw unieke creatieve bron.

Deze workshops zijn voor spirituele avonturiers die zich beeldend willen uitdrukken en op onderzoek willen gaan in zichzelf.
Je hoeft dus geen ervaring te hebben met schilderen of tekenen.

Elke maand, vanaf december, is er een workshop met een specifiek thema.

 

Praktisch: Telkens van 19.00 tot 21.30 uur

 

Adres: Bibliotheek van Sint-Amandsberg

Halvemaanstraat 92, 9040 Sint-Amandsberg

 

Kostprijs:

€45 voor de reeks of €20 per workshop

*student/werkaanhetvinden/... - €5/sessie korting of €35 voor de volledige reeks

**Wij vinden dat iedereen een kans moet krijgen. Dus, heb je het even moeilijk en zou je toch graag mee willen doen. Stuur een mail naar start2wonder@gmail.com en dan kijken we wat eventueel mogelijk is.

 

Betalen:
betalen via overschrijving of bankapp.

Bankrekening van stArt2Wonder:

stArt2Wonder

BE78 7360 4238 1586

met vrije mededeling: souldates

 

Zelf mee te brengen: Kussen en/of yogamatje

 

Lesgever: Jonas Ghyselen

05/12/2023 Introspectie:

We beginnen deze workshop met een warme kennismaking om een veilige omgeving te creëren. Vervolgens nemen we je mee op een zachte, begeleide visualisatiereis naar je innerlijke wereld, waar verborgen gedachten en gevoelens ontdekt kunnen worden. De inzichten die je tijdens deze reis krijgt, kunnen dienen als inspiratie voor het creëren van beelden, vooral in de vorm van tekeningen en schilderijen. We moedigen je aan om open te staan voor wat zich natuurlijk aandient.

 

09/01/2023 Verkenning:

Met de start van het nieuwe jaar, nodigt deze creatieve soul date, je uit voor een reis naar je onbewuste, waarbij we beelden oproepen van zowel het verleden als het heden, en zelfs een glimp opvangen van wat de toekomst zou kunnen brengen. Met behulp van deze innerlijke inzichten, creëren we samen beelden die deze ontdekkingen tot uitdrukking brengen.

 

06/02/2023 Connectie:

In deze workshop gaan we dieper in op de verbinding met anderen. We werken in kleine groepen en gebruiken zachte begeleide oefeningen om te ontdekken wat er in je leeft en hoe je deze gevoelens en inzichten zachtjes kunt uiten. Er is ruimte voor lichte aanraking, met een sterke nadruk op het respecteren van persoonlijke grenzen.

 

Belangrijk:

Houd er rekening mee dat onze workshops visualisaties omvatten en daarom niet geschikt zijn voor mensen die vatbaar zijn voor psychoses. De lesgevers van stArt2Wonder zijn geen therapeuten. Hoewel er soms gelijkenissen kunnen zijn met terapeutische technieken, kunnen de workshops niet als vervaning voor therapie gebruikt worden. Jij bepaald uiteindelijk wat je uit onze workshops haalt. We hechten veel waarde aan respect en het respecteren van elkaars grenzen in onze zachte en ondersteunende omgeving.

Vragen over deze workshops via start2wonder@gmail.com