Algemene voorwaarden

1) Inschrijven 

Tot wanneer kan ik inschrijven? 

U kan online inschrijven tot een week voor de cursus start. Indien u later wenst in te schrijven gelieve ons te contacteren via inschrijven@start2wonder.be  Gelieve binnen de 5 dagen het inschrijvingsgeld te storten op rekeningnr. BE78 7360 4238 1586 anders kunnen wij uw plaats tijdens de workshop niet meer garanderen. 

Cursus volzet? 

Als de cursus volzet is, wordt dit gemeld op de website. Indien u op de wachtlijst geplaatst wil worden, kan dit via de wachtlijstlink of inschrijven@start2wonder.be, vermeld dan duidelijk je naam, adres en telefoonnummer en de cursus waarvoor je op de wachtlijst wil staan. Van zodra een plaats vrijkomt wordt u persoonlijk verwittigd. Voorrangsregel geld: wie het eerst op de wachtlijst staat krijgt de eerste kans. 

Hoe weet ik of ik echt ingeschreven ben? 

Na je online inschrijving krijg je een bevestiging in je mailbox dat je inschrijvingsformulier ontvangen is. Na betaling van het inschrijvingsgeld ontvangt u een definitieve bevestigingsmail waarin alle praktische informatie omtrent de workshop nog eens wordt meegegeven. 

Indien u geen bevestigingsmail hebt ontvangen binnen de vijf dagen, check dan even of deze per ongeluk in uw SPAM terecht gekomen is of contracteer ons via info@start2wonder.be . 

Voor de aanvang van de workshop wordt nog een herinneringsmail gestuurd.
 

  1. Betaling

Nadat je een bevestigingsmail hebt gekregen dat je kan deelnemen, betaal je het inschrijvingsgeld op rekeningnummer met vermelding van de mededeling die je ontvangt in de bevestigingsmail. 

We verwachten je betaling binnen de 5 dagen na je inschrijving en voor de start van de workshop. Pas na deze betaling ben je definitief ingeschreven. Zo kunnen wij zien of er genoeg deelnemers zijn om de cursus te laten doorgaan. Wanneer je niet op tijd hebt betaald, komt de plaats die je reserveerde opnieuw vrij. 

 

  1. Annulatievan de inschrijving 

Je kan je inschrijving annuleren via inschrijven@start2wonder.be tot 7 dag voor de aanvang van de workshop  of indien anders vermeld op het inschrijvingsformulier.  De eventuele extra voorwaarden vermeld op het inschrijvingsformulier van de workshop, hebben voorang op de algemene voorwaarden. 

 

  1. Annulatievan de workshop 

stArt2wonder behoudt zichzelf te allen tijde het recht voor om een workshop te annuleren wanneer er onvoldoende inschrijvingen zijn of wanneer de lesgever door ziekte of overmacht onbeschikbaar is. In een dergelijk geval wordt het inschrijvingsgeld volledig teruggestort, maar er is geen enkele extra schadevergoeding voor de ingeschreven deelnemers.
 

  1. Privacy

Persoonsgegevens 

Het beheer van de persoonsgegevens gebeurt conform de wet van 8 december 1992 op de bescherming van de persoonlijke levenssfeer. We gebruiken je gegevens, verzameld bij inschrijving of aanvraag van informatie, uitsluitend om je op de hoogte te houden van het programma van stArt2Wonder en om je deelnemersinfomatie toe te sturen over je cursus. De gegevens worden verwerkt door onze vertegenwoordigers. Je hebt recht op toegang, verbetering en verwijdering van jouw gegevens. De persoonlijke gegevens zullen niet worden bekendgemaakt aan derden, noch voor direct marketing doeleinden worden aangewend. 

Toestemming voor gebruik van persoonlijk beeldmateriaal 

Door in te schrijven geef je toestemming aan stArt2Wonder om tijdens de cursus te worden gefotografeerd door medewerkers die voor stArt2Wonder werken of hiertoe zijn aangesteld. stArt2Wonder kan vrijelijk gebruik te maken van dit fotomateriaal waarop je in beeld komt in haar eigen publicaties, in externe communicatie of communicatie via het internet. stArt2Wonder kan dit fotomateriaal opnemen en archiveren in een onlinegegevensbank. Heb je hier toch echt een probleem mee, vermeld dit dan in het opmerkingenveld bij je inschrijving en laat het aan je docent(en) weten bij de start van de cursus. Dan houden we hier zeker rekening mee.  

 

Door in te schrijven accepteer je bovenstaande inschrijvingsvoorwaarden en annulatieregelingen die gepubliceerd staan op www.start2wonder.be